<The> Human capital as an object of the human resources management - Polishchuk, Elena
Inštitucionálna transformácia v ruskej ekonomike. Nutnosť reforiem vo vzdelávaní v Rusku. Vybrané problémy vysokého školstva v RF. Regionálne univerzity a priemerné komplexné školy.