Work-life balance as rediscovered modern trend in HR management - Šimonová, Klára
Zmeny v argumentácii a vnímaní WLB zo strany zamestnancov a zamestnávateľov. Rola čiastočného úväzku, flexibilného pracovného času a práce načierno v rovnováhe práca-život.