Testovanie vybraných elektrických prístrojov pre domácnosť na zisťovanie správnosti údajov na energetickom štítku a návrh spotrebiteľského vzdelávania - Knošková, Ľubica, 1965-
Energetický štítok na elektrickom výrobku. Testovanie deklarovaných parametrov na energetických štítkoch chladiacich a mraziacich prístrojov - projekt ATLETE. Testovanie deklarovaných parametrov na energetickom štítku automatických práčok - projket ATLETE II. Celoživotné vzdelávanie spotrebiteľov v oblasti elektrických prístrojov pre domácnosť. Nakladanie s elektroodpadom.