<The> Insurance and the Insurance Market in Slovakia - Drugdová, Barbora
Poistný trh na Slovensku je dobre rozvinutý. Viac ako 23 komerčných poisťovacích spoločností pracuje na Slovensku od konca roku 2012. Vývoj v oblasti životného poistenia je dynamickejší ako neživotného poistenia. Spoločnosti ponúkajú rozličné poisťovacie produkty.