Senior ako zákazník budúcnosti - Lukáčová, Dana
Demografický vývoj populácie na Slovensku a v Európe. Veková štruktúra obyvateľstva v SR v roku 2014. Prognózovaná štruktúra obyvateľstva v SR v roku 2060. Senior ako spotrebiteľ. Nové príležitosti pre inovatívne firmy ako reakcia na potreby seniorov. Spotrebiteľské správanie generácie 50 plus.