Seniori ako jedna z najviac zraniteľných spotrebiteľských skupín v prostredí SR - Matušovičová, Monika, 1967-
Analýza prevažujúcej tendencie spotreby staršej generácie ako dôležitého ukazovateľa kvality života seniorov. Vývoj štruktúry výdavkov domácností dôchodcov v SR v rokoch 2007 a 2012. Dostupnosť výrobkov a služieb pre seniorov v prostredí maloobchodu.