Nástroje na poddporu konceptu trvalej udržateľnosti pre maloobchodníkov v rámci dodávateľských reťazcov - Chomová, Katarína, 1983-
Úloha maloobchodu pri podpore konceptu trvalej udržateľnosti v rámci dodávateľských reťazcov. Nástroje či odporúčania, ktoré môžu maloobchodníci používať pri presadzovaní tohto konceptu.