Profilovanie/migrácia distribučného kanála ako determinant tvorby hodnoty v maloobchode - Francová, Zuzana, 1971-
Implementácia nových spôsobov spojenia výroby a spotreby, ktorá je predmetom skúmania moderného marketingu a distribúcie. Problematika distribučného kanála a model profilovania. Tvorba hodnoty v maloobchode a odporúčania pre prax obchodných podnikov.