Profil podnikateľov na Slovensku: dynamická analýza, regionálne a medzinárodné porovnanie - Pilková, Anna
Analýza profilu slovenských podnikateľov z hľadiska inkluzivity podnikania (z pohľadu viacerých demografických premenných akými sú vek, pohlavie, vzdelanie a príjem) na základe dát Globálneho monitoru podnikania za roky 2012 a 2011. Profil slovenských podnikateľov v jeho jednotlivých aspektoch je porovnávaný v rámci regiónu (V5 a Rakúsko) ako aj v rámci Európy.