Európsky spotrebiteľ v oblasti predaja módneho oblečenia na príklade najväčších maloobchodníkov v prostredí európskeho trhu - Miháliková, Veronika
Charakteristika a analýza modelov riadenia dvoch spoločností, ktoré dosahujú v oblasti predaja módnych odevov najvyššie obraty na európskom trhu. Identifikácia atribútov podnecujúcich konkurenčnú výhodu spoločností ZARA a H&M, prieskum zákazníckych motívov, potrieb a preferencií v prostredí slovenského trhu, vytvorenie profilu zákazníka a návrh odporúčaní vedúcich k zdokonaleniu existujúcich procesov a zvýšeniu kvality poskytovaných služieb.