Debt Financing to Small and Medium-sized Enterprises in Slovakia - Belanová, Katarína, 1978-
Anlaýza vývoja pôžičiek pre MSP na Slovensku v pokrízovom období a návrhy zlepšenia podmienok financovania. Informačná asymetria medzi finančníkmi a MSP