Impact on Tax Collection Business in Slovakia after 2008 - Válek, Juraj, 1981-
Charakteristika daňovej politiky na Slovensku. Vplyv zmien v daňovej politike na podnikanie. Vplyv korporátnej dane z príjmu a spotrebná daň na alkoholické nápoje na podnikanie na Slovensku.