Rastúci trend v distribúcii - Stachová, Lucia
Dostupnosť tovaru je jedna z hlavných výziev, ktorým dnešné maloobchodné reťazce čelia. Shelf Ready Packaging (SRP) je dôležitým trendom v oblasti supply chain managementu a efektívneho dokladania tovaru do regálu. Implementácia SRP a marketingový charakter.