Kompetenční modely - správný člověk na správné židli - Košťálová, Helena
Ak poznáme kompetencie každého zamestnanca, máme jasno v tom, aké sú rezervy a limity každého z nich a či je naplno využitý jeho vnútorný potenciál. Kompetenčný model Core Quadrant a ako ho využiť.