Mobilný spotrebiteľ na Slovensku – podnety pre jeho celoživotné vzdelávanie - Paholková, Barbora
Využitie mobilných telefónov, smartfónov na on-line nakupovanie. Zmeny v nákupnom správaní spotrebiteľa. Výstupy z literárnej rešerše s kvantifikáciou výsledkov agentúr. Zmeny podmienené technologickým pokrokom. Predpoklady pre plné využitie mobilných a inteligentných iT technológií u slovenských spotrebiteľov. Návrhy opatrení a obsahu celoživotného vzdelávania slovenských spotrebiteľov v oblasti mobilného spotrebiteľa v SR v projektovom vzdelávaní.