Krízová komunikácia a jej využitie v procese environmentálnych projektov - Hanuláková, Eva, 1964-
Podstata a ciele krízovej komunikácie v prípravnej fáze projektov, ktoré majú environmentálny charakter. Nástroje a možnosti využitia krízovej komunikácie v kritických situáciách, ktoré sprevádzajú environmentálne projekty.