Pomôcka pre školy pri vzdelávaní o zodpovednosti a udržateľnosti: sada nástrojov založených na hodnotách - Vokounová, Dana, 1962-
Prezentácia metodiky, ktorou je možné merať vo vzdelávacích inštitúciách tzv. soft veličiny. PERL (Partnership for education and research about responsible living) - projekt vedený nórskou Hedmark University College, podporovaný a kofinancovaný aj Európskou úniou a ktorého spoluriešiteľom je aj Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave. V rámci tohto projektu sa vytvorila medzinárodná pracovná skupina, ktorá vytvorila sadu nástrojov merania založených na hodnotách.