Průzkum trendů marketingu na sociálních sítích - Kuželíková, Markéta
Predpokladané trendy marketingu na sociálnych sieťach. Ako vidia trendy zahraniční a českí experti. Trend: mobilný marketing. Trend: používanie viacerých platforiem. Trend: video. Trend: obsahový marketing.