Irán sa dočkal - Pressburg, Adrian Peter
USA a Európska únia uvoľnili sankcie voči Iránu. Irán sa môže vrátiť na globálnu energetickú a obchodnú scénu a predávať bez obmedzenia ropu a plyn. Irán podporuje zástupné vojny. Preteky v zbrojení na Blízkom východe budú preto pokračovať bez ohľadu na Viedenskú dohodu. Čo obsahuje Viedenská dohoda o obmedzení iránskeho jadrového programu.