Falšovanie potravín v oblasti výroby a distribúcie - Krnáčová, Paulína, 1983-
Problém falšovania a podvodov s potravinami. Motívy prečo k falšovaniu potravín dochádza. Základné spôsoby falšovania potravín a opatrenia v boji proti ich falšovaniu. Zvyšovanie informovanosti prostredníctvom príkladov z praxe.