Komu ide karta v crowdfundingu - Nejedlý, Tomáš
Slovenský crowdfunding stále na štarte. Portál IdeasStarter a jeho projekty. Boj o prežitie. Lepšie sa darí charite. Zahraničný portál Kickstarter. V kurze české portály.