Impact of FDI on Economic Growth: Evidence from V4 Countries - Fifeková, Elena
Zhodnotenie ekonomického vývoja krajín V4 za posledné desaťročia zohľadňujúc priame zahraničné investície. Presné zisky z FDI sa ťažko merajú, no ich priaznivý vývojový vplyv dokazuje následné zrýchlenie štrukturálneho prispôsobenia a vyššia úroveň technologického výkonu, dosiahnutého v krajinách V4.