Meranie a hodnotenie efektivity public relations - Krajniaková, Andrea
Vývoj skúmania merateľnosti efektivity PR. Stručný historický prehľad. Definovanie PR outputs, outtakes a outcomes. Náčrt existujúcich metrík a ich používanie.