Najčastejšie priestupky zistené pri daňovej kontrole v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Boj proti daňovým únikom a zavedenie kontrolného výkazu. Kontrolné skupiny zložené z pracovníkov miestneho daňového úradu, policajného zboru a finančného riaditeľstva. Príklad obchádzania kontrolného výkazu DPH zverejnený Finančnou správou.