Vrátenie dane podľa zákona o DPH v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Zahraničná osoba, ktorá má v inom členskom štáte sídlo, miesto podnikania, bydlisko alebo sa v inom členskom štáte obvykle zdržiava a žiada o vrátenie dane, má nárok na vrátenie dane z tovaru a služby, ktoré jej dodal platiteľ v tuzemsku, a takej, ktorá je vyrubená pri dovoze tovaru v tuzemsku za určitých podmienok. Príklad oslobodenia od dane. Príklady vrátenia dane v rôznych prípadoch.