Vystavenie faktúry bez dane z pridanej hodnoty a oprava faktúr v roku 2015 - Válek, Juraj, 1981-
Povinnosť platiteľa dane fakturovať v rámci SR dodávky za cenu vrátane DPH. Výnimka - dodávky oslobodené od dane a dodávky, ktoré samozdaňuje odberateľ. Praktický príklad - aké skutočnosti vyplývajú pre osobu-vystaviteľa faktúry, ktorá je neplatiteľom DPH, pri zostavovaní faktúry, ak ešte tovar nebol dodaný.