<The> Influence of Factors of Urban Environment on Creative Individuals Decision Making - Žárska, Elena, 1955-
Prístupy k vnímaniu konceptu kreatívneho mesta. Identifikácia potrieb pre kreatívny rozvoj miest na Slovensku .