Pevná noha priemyslu - Jesný, Martin
Odhad vplyvu automobilového priemyslu na slovenskú ekonomiku pod vedením profesora Mikuláša Luptáčika z Ekonomickej univerzity v Bratislave. Inovatívne výrobno-konštrukčné postupy a technologicky zložitejšia výroba. Slovensko ako líder v produkcii automobilov v strednej Európe.