Výskum vodcovských aktivít v podnikoch na Slovensku - Ljudvigová, Ivana
Teoretické východiská vodcovských aktivít. Výskum vodcovských aktivít v podnikoch na Slovensku. Sledované oblasti: ovplyvňovanie, inšpirácia, povzbudenie, motivácia, dôvera, združovanie stúpencov. Zhrnutie výskumu vodcovských aktivít. Zaujímavé závery o tom, čo si zamestnanci o svojich vodcoch myslia.