Slovensko nie je len autonomika - Jesný, Martin
Rozhovor s ministrom hospodárstva Vazilom Hudákom o tom, ako on vníma vysoký podiel automobilového priemyslu na Slovensku. Slovensko ako inovatívna ekonomika a vytváranie podmienok pre biznis.