Geografické a demografické determinanty regionálnej diferencovanosti cenzových domácností na Slovensku - analýza a prognóza do roku 2030 - Bleha, Branislav
Cenzové domácnosti - pojem, štruktúra. Význam informácií o charaktere cenzových domácností. Analýza a prognózy cenzových domácností - skĺbenie demografického a geografického prístupu.