Similarity of Emerging Market Returns under Changing Market Conditions: Markets in the ASEAN-4, Latin America, Middle East and BRICs - Lyócsa, Štefan, 1982-
Rozpätie výnosových rizík v 18 rozvíjajúcich sa akciových trhoch. Rozpätie závislé od volatility a časovo odlišných koreláciíodhadnutých štandardnými a asymetrickými DCC modelmi.