Potrebujeme jednotný priemysel - Jesný, Martin
Rozhovor s Alexejom Beljajevom, spolumajiteľom skupiny Optifin Invest, o stratégii rozvoja priemyslu a jeho pohľade na slovenský strojársky priemysel, ale aj o školskom systéme a vzdelávacej štruktúre na Slovensku.