Sašin ostrov krásy - Vavrová, Tatiana
Spolumajiteľka portálu sashe.sk Alexandra Miklášová vytvorila webový priestor, kde predávajú svoje ručne vyrobené produkty tisícky žien. Podarilo sa jej spojiť komunitu tvorivých ľudí, ktorí neboli nikde združení. Ako to na sashe.sk funguje.