Interdisciplinarity in Theory and Practice Journal for Presentation of Interdisciplinary Approaches in Various Fields
Moderné prístupy a intenzívne sa rozvíjajúce interdisciplinárne odvetvia vedy s cieľom poskytnúť užitočné informácie, a navrhnúť tak možnosti integrácie týchto vedomostí do vedeckého výskumu a vzdelávania.