Hutníctvo opúšťa heavy metal - Jesný, Martin
Vývoj hutníckeho priemyslu, jeho charakteristika a rast svetovej, európskej a domácej výroby kovov. Slovenské hutníctvo a metalurgia ako najsilenjšie odvetvie ekonomiky. Technológia oceliarskych produktov a enviropolitika. Produktivita práce a zamestnanosť v hutníctve.