Conformity to Feminine Norms and Religiousness: A Study of Helping Professionals in Slovakia - Lyócsa, Ivana
Preskúmanie kvality ukazovateľov CFNI-45 (conformity for feminine norms inverntory) charakterizujúce ženské normy a porovnanie ich vzťahu s vekom a náboženskosťou. Analýza štruktúry faktorov.