Granger Causality Stock Market Networks: Temporal Proximity and Preferential Attachment - Výrost, Tomáš, 1978-
Štruktúra rozdelenia ziskov skúmaná konštrukciou sietí Grangerovej kauzality použitím zatváracích cien 20 najrozvinutejších trhov.