Hliníkový klaster sa hlási o slovo - Veselý, Matúš
Využitie hliníka v slovenskom priemysle patrí medzi najviditeľnejšie priemyselné trendy. Produkcia hliníka a investície do výrobných technológií. Domáci a zahraniční odberatelia. Centrum hlinikárskeho klastra na Slovensku a spolupráca so strednými a vysokými školami a Slovenskou akadémiou vied.