Skladovanie budúcnosti je strojovo presné - Marianyi, Peter
Rozvoz tovaru, materiálu a komponentov zo skladu automatickými vozíkmi a automatizované sklady. Automatizované systémy v priemyselnej výrobe. Vnútorná výrobná logistika a automatické zariadenia. Kvalita výrobného prostredia.