Inkasovať včas sa oplatí - Marianyi, Peter
Druhotná platobná neschopnosť a komplexný systém riadenia pohľadávok a cash flow. Faktoring ako štandardný nástroj pravidelných úhrad. Problémové prípady a súdne vymáhanie pohľadávok. Platobná morálka firiem na Slovensku. Novela zákona o dani z pridanej hodnoty (DPH).