Struktura pracovních sil v průmyslu se výrazně změní - Přikryl, Jan
Pojem priemysel 4.0 alebo štvrtá priemyselná revolúcia. Pojem z projektu high-tech stratégie nemeckej vlády. Ako sa budú vyvíjať pracovné miesta v priemysle. Vytváranie nových pracovných miest a zánik iných. Ako by mali reagovať organizácie. Zmeny vo vzdelávaní. Úloha vlády v podpore tvorby pracovných miest. Priemysel 4.0 v Českej republike.