Autentický leadership je silný vnitřní kompas - Ulčin, Peter
Kríza leadershipu vo svete a vo všetkých oblastiach. Autenticita vo vedení ľudí. Charakteristické znaky autentických lídrov. Autentický leadership. Aké výstupy prináša autentický leadership. Ako sa stať autentickým lídrom.