Delegování motivuje a chrání před vyhořením - Červený, Karel
Manažér na ceste k vyhoreniu. Prevencia vyhorenia a závislostí. Pravidlo malých príčin a veľkých následkov. Kde vziať silu ku zmene. Kúzlo delegovania.