Geodemografická charakteristika imigrace do Švédska - Smutná, Jana
Novodobá história imigrácie do Švédskeho kráľovstva. Štruktúra imigrácie podľa zdrojových krajín. Prognózy vývoja imigrácie do Švédskeho kráľovstva.