Energetický audit nie je len papier, šetrí peniaze - Dargaj, Martin
Energtický audit auditovaným firmám umožní presnejšie spoznať ich energetickú bilanciu a zároveň navrhuje komplexný súhrn opatrení pre zníženie spotreby energie. Systém monitorovania a riadenia spotreby energie. Povinné energetické audity na Slovensku.