Child Poverty and Social Exclusion in the EU - Šipikalová, Silvia, 1979-
Reflexia chudoby a sociálneho vylúčenia v členských štátoch EÚ. Miera rizika chudoby alebo sociálneho vylúčenia detí (mladších ako 18 rokov) v EÚ. Verejné výdavky na rodinu ako percentá z HDP. Výdavky na rodinu a miera rizika chudoby alebo sociálneho vylúčenia detí.