Tradícia pivovarníctva v meste Topoľčany a v jeho zázemí - Krajčík, Milan
Z histórie pivovarníctva na Slovensku. Z histórie pivovarníctva v regióne mesta Topoľčany. Pivovar v Topoľčanoch – minulosť a súčasnosť.