S modernými technológiami prichádzajú nové riziká - Marianyi, Peter
Oblasť bezpečnosti práce vo výrobnom priemysle je stále významná téma napriek tomu, že prakticky všetky nové výrobné technológie sú skonštruované tak, aby riziko úrazu bolo pre ľudí čo najmenšie. Povinnosť výrobných podnikov na Slovensku hodnotiť pracovné riziká a prijať opatrenia na ich predchádzanie. Európska agentúra pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci (OSHA).