V řízení lidí by lídři měli respektovat mezigenerační rozdíly - Rákosníková, Hana
Generácie Y (dnešní tridsiatnici), X (dnešní štyridsiatnici) a Z (násťroční a dvadsiatnici) na trhu práce. Prielomová generácia Y. Vzájomné fungovanie troch generácií. Generácia Z - internetová, resp. on-linová generácia.